text to image
бул. Владислав 17
Варна,
България
27.9090863
43.2084749
UserLikes
Име: SEVAN
Адрес: Варна, бул. Владислав 17
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.seven-fashion.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Мода
Дейност:

Мода

Ключови думи: мъжки дрехи, дамски дрехи, уникални дрехи, мъжки ризи, дамски ризи

Галерия

SEVAN SEVAN SEVAN


За нас

Продуктите с марката SEVAN отговарят на предизвикателствата на новото време, с перфектното си изпълнение и модерен дизайн, съобразен с вкусовете на младото поколение и динамиката на съвременния живот.

Мъжът и жената носещи дрехи с марката Seven са индивидуалисти, които знаят как да задоволят желанието си за уникалност и стил.

Материалите, моделите и конструкцията на продуктите Seven осигуряват върховно удобство и комфорт за носещият ги.

Колектив от професионалисти, притежаващи знания и умения, зареден с младежки ентусиазъм, твори и оставя отпечатък върху всеки продукт с марката Seven, една история вдъхновена от
SEVAN
миналото, реална в настоящето, за да достигне бъдещето!

SEVAN - Вдъхновени от времето
SEVAN е предпочитаният избор, защото съчетава по съвършен начин качество-дизайн-цени.

Компанията води своето начало от предшественика си Sevan. Създадена 1956 г. и занимаваща се по онова време, освен с производство на облекла, с тъкачество и килимарство. Проспериращата за времето си Sevan е функционирала с капацитет 400 работни места.

Вследствие на тогавашната политическа конюктура компанията е национализирана и преобразувана в държавна фирма. През 1996 г. воден от носталгични подбуди и личният си ентусиазъм, един от наслед
SEVAN
ниците на бившата компания, дава едно ново начало и нов живот за Sevan, с амбицията да я изведе на висотата, на която е била в апогея си. Новата(стара) Sevan е създадена със 100% частен капитал и е регистрирана в патентното ведомство.

Основната дейност на фирмата е насочена към производство на облекла собствена марка както за вътрешния пазар, така и за експорт. Компанията разполага със собствена магазинна и дистрибуторска мрежа и се радва на значителен брой постоянни клиенти, чиято положителна оценка е най-голямото признание за дейността и успехите на фирмата....много по ценна от каквито и да е номинации и грамоти!

Сподели във Facebook



 
Открийте ни в Google+